View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
00014081 - BacklogBugpublic2018-12-01 09:31
ReporterSupportAssigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status acknowledgedResolutionopen 
PlatformIntel Dual Core ProcessorOSWindows 7 Home PremiumOS Version
Summary0001408: Bandwidth Slider Always Shows Wrong Value
DescriptionI'm running HRD 6.0.0.123 Preview/Beta 2.24 and an Omni VII with an RTS Systems
cable. I am using the Radio (not Remote) option to connect to my radio with the
above cable on Comm 2.

My Omni VII's receive bandwidth is set to 3000 Hz. I don't th9ink it matters but
the SSB transmit bandwidth is also set to 3000 Hz.

But the slider for bandwidth on my HRD window shows 2400 Hz. If I change the
receive bandwidth on the radio the slider will always be 600 Hz low.
Steps To ReproduceMove the slider, it's always 600 Hz lower than the radio.
Additional InformationReported by n1zhe
TagsOmni VII, Ten-Tec
ModuleRig Control
Sub-Module(select)
Testing

Activities

There are no notes attached to this issue.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2013-12-23 21:44 WA9PIE New Issue
2013-12-23 21:44 WA9PIE Status new => assigned
2013-12-23 21:44 WA9PIE Assigned To => Support
2013-12-24 09:33 WA9PIE Project 2 - Next Dev List (Holding Area) => @5@
2014-02-02 13:23 WA9PIE Release => (select)
2014-02-02 13:23 WA9PIE Module => (select)
2014-02-02 13:23 WA9PIE Sub-Module => (select)
2014-02-02 13:23 WA9PIE Report Build => (select)
2014-02-02 13:23 WA9PIE Assigned To Support =>
2014-02-02 13:23 WA9PIE Status assigned => acknowledged
2014-02-02 13:23 WA9PIE Summary Bandwidth Slider Always Shows Wrong Value => Bug: Bandwidth Slider Always Shows Wrong Value
2014-02-02 13:23 WA9PIE Description Updated View Revisions
2014-02-02 13:23 WA9PIE Steps to Reproduce Updated View Revisions
2014-02-02 16:40 WA9PIE View Status private => public
2015-09-17 13:09 WA9PIE Module (select) => Rig Control
2015-09-17 13:17 WA9PIE Category Rig Control => Bug
2015-09-17 13:19 WA9PIE Project @5@ => 1 - Backlog
2015-09-29 14:18 WA9PIE Fix Build => (select)
2015-09-29 14:18 WA9PIE Summary Bug: Bandwidth Slider Always Shows Wrong Value => Bandwidth Slider Always Shows Wrong Value
2018-12-01 09:31 K7ZCZ Tag Attached: Ten-Tec
2018-12-01 09:31 K7ZCZ Tag Attached: Omni VII