View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
00005401 - BacklogBugpublic2018-11-30 23:32
ReporterW4PCAssigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
Status acknowledgedResolutionopen 
PlatformAMD 64X2 DuCore 1.9GHZOSMS Vista Home basicOS VersionService Pack 2
Summary0000540: Ten Tec OMNI 7 slow response
DescriptionKN8DMK here, I have a Ten Tec Omni 7 and it is very slow to respond to Frequency changes in HRD, Anyway I have not been able to get my Omni 7 to respond appropriately(very slow) on frequency changes and band changes etc. I have a Vista system with plenty of memory and am hooked up via RS232(PCI card) true port Com17. This setup works flawlessly on Version 5 beta2893. And when set up as a TT-Jupiter in Version 6.1....Also when running setup as Omni 7 it reports as Omni 7 in HRD but Jupiter in DM780, and Logbook. BTW I am trying to use Version 6.1.3.188 Public Thank You for you expertise and new release but it didn't fix it. Previous ticket http://www.hrdsoftwarellc.com/bugs/view.php?id=978797 http://www.hrdsoftwarellc.com/bugs/view.php?id=454040. Bill KN8DMK

I was asked by a Staff member to submit this bug, TU
Steps To ReproduceConnect as normal turn radio knob and HRD looks at you unchanged and then finally moves. I believe this bug had been in the this software from the release of HRD6.0

Additional InformationSee tickets 978797 and 454040
TagsOmni VII, Ten-Tec
ModuleRig Control
Sub-Module(select)
Testing

Activities

PD9FER

2017-11-14 03:58

updater   ~0004280

Multiple problems still exist.
Ticket 601507

Issue History

Date Modified Username Field Change
2013-12-21 18:56 W4PC New Issue
2013-12-21 18:56 W4PC Description Updated View Revisions
2013-12-21 18:58 W4PC Project 2 - Next Dev List (Holding Area) => @5@
2014-01-31 18:28 WA9PIE Release => (select)
2014-01-31 18:28 WA9PIE Module => (select)
2014-01-31 18:28 WA9PIE Sub-Module => (select)
2014-01-31 18:28 WA9PIE Report Build => (select)
2014-01-31 18:28 WA9PIE Status new => acknowledged
2014-02-02 14:46 WA9PIE Summary Ten Tec OMNI 7 slow response => Bug: Ten Tec OMNI 7 slow response
2015-09-17 13:09 WA9PIE Module (select) => Rig Control
2015-09-17 13:17 WA9PIE Category Rig Control => Bug
2015-09-17 13:19 WA9PIE Project @5@ => 1 - Backlog
2015-09-29 16:13 WA9PIE Fix Build => (select)
2015-09-29 16:13 WA9PIE Summary Bug: Ten Tec OMNI 7 slow response => Ten Tec OMNI 7 slow response
2017-11-14 03:58 PD9FER Note Added: 0004280
2018-11-27 23:44 WA9PIE Tag Attached: Ten Tec Omni 7
2018-11-29 00:53 WA9PIE Tag Attached: Ten Tec Omni VII
2018-11-29 00:53 WA9PIE Tag Detached: Ten Tec Omni 7
2018-11-29 01:01 WA9PIE Tag Renamed Ten Tec Omni VII => Ten-Tec Omni VII
2018-11-30 23:31 WA9PIE Tag Attached: Ten-Tec
2018-11-30 23:31 WA9PIE Tag Attached: Omni VII
2018-11-30 23:32 WA9PIE Tag Detached: Ten-Tec Omni VII